HEALTH BALANCE

Celostní přístup certifikovaný pod HEALTH BALANCE POINT® si klade za cíl pomoci našim hostům zlepšit jejich život v různých sférách. Konkrétně pobyty mohou řešit například nevyváženou stravupotíže se spánkem, duševní nerovnováhu, hormonální výkyvy během menopauzy či nedokonalosti na kráse. Stačí si zvolit vhodné řešení pro sebe a přijet si užít pobyt v lázeňském hotelu NIVAMARE v Luhačovicích. 

Hormonální balanc pro ženy

NIVAMARE Luhačovice

Pečující pobyt na 5 a více nocí s polopenzí a procedurami určený především ženám 40+. Dopřejte si čas samy pro sebe!

Pobyt z naší nabídky HEALTH BALANCE zaměřený na ženy 40+, které chtějí specifické období menopauzy nejen přežít, ale také si jej užít, zvládnout jej s elegancí a najít v něm svůj každodenní balanc.

od 9 850 Kč / 5 nocí / os.

Spánkový balanc

NIVAMARE Luhačovice

Inovativní pobyt z naší nabídky HEALTH BALANCE, který Vám ukáže cestu ke zdravému a kvalitnímu spánku. POBYT ZÍSKAL PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ ESPA 2023.

Pobyt na 5 a více nocí s polopenzí, propojující monitoring spánku, světelnou terapii a regenerační procedury tak, abychom optimalizovali Vaši spánkovou hygienu. Pobyt probíhá v pokojích vybavených speciálním biodynamickým osvětlením a senzorickými podložkami pro...

od 11 200 Kč / 5 nocí / os.

Duševní balanc

NIVAMARE Luhačovice

Dovolte si na chvíli zpomalit, dopřejte si pauzu od každodenního shonu a načerpejte u nás novou energii.

Pobyt na 5 a více nocí s polopenzí určený všem, kteří si potřebují oddechnout a ponořit se více do sebe sama. Zkušený psychoterapeut Vám poradí jak na to! Na procedurách a ve wellness zrelaxuje také Vaše tělo.

od 11 450 Kč / 5 nocí / os.