HEALTH BALANCE

hotelu NIVAMARE poskytujeme maximální péči o hosty na základě našich mnohaletých zkušeností v oblasti hotelnictví a lázeňství. Pro dosažení nejlepšího efektu nabízených pobytových balíčků jsme vytvořili dle potřeb našich klientů speciální programy zaměřené na HEALTH BALANCE. Tyto HEALTH BALANCE pobyty vychází z našeho vlastního celostního přístupu HEALTH BALANCE POINT®.

Programy speciálních HEALTH BALANCE pobytů v hotelu NIVAMARE byly vytvořeny ve spolupráci s profesionály v oboru. Pobyty jsou zastřešovány našim týmem zkušených zdravotních koučů, lékařů, fyzioterapeutů a nutriční specialistkou, kteří mají širokou odbornost a mnohaletou praxi ve svém oboru.
Spolupracujeme také s psychology, lektory jógy a dalšími odborníky.

Kdy ke každému klientovi přistupujeme individuálně a snažíme se přizpůsobit jeho potřebám a přáním. Naším cílem je nalezení rovnováhy Vašeho zdraví.

VODA, DOTEK, MYSL, AKTIVITA, VÝŽIVA a RELAXACE - základní elementy našeho „kruhu zdraví" a lidské potřeby, které zcela naplňují filosofii naší péče o hosty ve všech hotelech a resortech ROYAL SPA.  

Hormonální balanc pro ženy

NIVAMARE Luhačovice

Pečující pobyt na 5 a více nocí s polopenzí a procedurami určený především ženám 40+. Dopřejte si čas samy pro sebe!

Pobyt z naší nabídky HEALTH BALANCE zaměřený na ženy 40+, které chtějí specifické období menopauzy nejen přežít, ale také si jej užít, zvládnout jej s elegancí a najít v něm svůj každodenní balanc.

od 9 850 Kč / 5 nocí / os.

Spánkový balanc

NIVAMARE Luhačovice

Inovativní pobyt z naší nabídky HEALTH BALANCE, který Vám ukáže cestu ke zdravému a kvalitnímu spánku. POBYT ZÍSKAL PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ ESPA 2023.

Pobyt na 5 a více nocí s polopenzí, propojující monitoring spánku, světelnou terapii a regenerační procedury tak, abychom optimalizovali Vaši spánkovou hygienu. Pobyt probíhá v pokojích vybavených speciálním biodynamickým osvětlením a senzorickými podložkami pro...

od 11 200 Kč / 5 nocí / os.

Duševní balanc

NIVAMARE Luhačovice

Dovolte si na chvíli zpomalit, dopřejte si pauzu od každodenního shonu a načerpejte u nás novou energii.

Pobyt na 5 a více nocí s polopenzí určený všem, kteří si potřebují oddechnout a ponořit se více do sebe sama. Zkušený psychoterapeut Vám poradí jak na to! Na procedurách a ve wellness zrelaxuje také Vaše tělo.

od 11 450 Kč / 5 nocí / os.