Health balance

V rámci Health balance přístupu vznikly pobytové lázeňské balíčky, které odpovídají základním elementům péče s jakou se staráme o naše hosty, tzv. kruhu zdraví. Pracujeme především s vodou v podobě minerálních pramenů, dotekem, myslí, aktivitou, výživou a relaxací. Můžete se tedy spolehnout, že o vás bude postaráno po všech stránkách, a to v každém jednom lázeňském hotelu a resortu ROYAL SPA.  

 

Celostní přístup certifikovaný pod HEALTH BALANCE POINT® si klade za cíl pomoci našim hostům zlepšit jejich život v různých sférách. Konkrétně pobyty mohou řešit například nevyváženou stravu, potíže se spánkem, duševní nerovnováhu, hormonální výkyvy během menopauzy či nedokonalosti na kráse. Stačí si zvolit vhodné řešení pro sebe a přijet si užít pobyt v lázeňském hotelu NIVAMARE v Luhačovicích. 

PEČUJTE O SVOJI DUŠEVNÍ A FYZICKOU ROVNOVÁHU

Přihlaste do léčebného programu na míru, čerpejte sílu přírodních minerálních pramenů a celkově si tak nechte sestavit léčbu a odpočinek v oblíbených lázních Luhačovice na míru. V průběhu absolvování léčebného pobytu se vám bude věnovat tým profesionálních zdravotních koučů.

 

 

váš tým zdravotních koučů

V lázeňských hotelech a resortech ROYAL SPA pečujeme o své lázeňské hosty již více než 26 let. Všechny lázeňské pobyty s procedurami  probíhají pod taktovkou velmi zkušeného týmu zdravotních koučů, kteří svoji práci vykonávají s radostí a snahou vám co nejlépe pomoci pečovat o zdraví a nalézt zdravý životní styl. 

 

MUDr. Ladislav Michálek stojí v čele týmu a je naším odborným lékařem, který sbírá cenné zkušenosti v oboru lázeňství a léčebné rehabilitace již od roku 1980. Pan doktor Michálek má za sebou bohatou praxi, atestace na Všeobecné lékařství, FBLR/RFM i interní lékařství, a také mnoho certifikovaných kurzů.

specializace mudr. MICHÁLKA:

  • Certifikovaný kurz akupunktury
  • Certifikovaný kurz algeziológie I, II
  • Kurz manuální medicíny
  • Certifikovaný kurz MDT dle Mckenzie
  • Certifikovaný kurz Léčba bolesti I. - Aplikace biodermální nitě


Olga Zbořilová Dis. je registrovanou nutriční terapeutkou s 21 lety praxe v oboru lázeňství a léčebné rehabilitace (již od roku 2002). 10 let se také angažovala v edukačním programu pro recentní diabetiky.

Bc. Petra Marková je aktuálně nejmladším členem našeho týmu a bude Vám oporou v oblasti fyzioterapie. Své fyzioterapeutické vzdělání absolvovala v roce 2020.

Obrázek 1
MUDr. Ladislav Michálek

Vedoucí lékař týmu HB

Obrázek 2
Olga Zbořilová Dis.

Nutriční terapeutka

Obrázek 3
Bc. Petra Marková

Fyzioterapeutka

JAKÉ POBYTY DÁLE PŘIPRAVUJEME?

  • beauty balanc - zkrášlovací péče plná nejen aktivní relaxace a odpočinku

KONTAKTUJTE NÁS

Chcete si vyzkoušet pobyt z naší nabídky HEALTH BALANCE na vlastní kůži?

Neváhejte si pobyt objednat přes online rezervaci, nebo nám napište na uvedené kontaktní údaje hotelu NIVAMARE.

E-mail: sales@nivamare.cz

Tel.:  577 131 326