Health balance

Celostní přístup certifikovaný pod HEALTH BALANCE POINT® si klade za cíl pomoci našim hostům zlepšit kvalitu života v různých sférách. Poradíme Vám například jak nastavit správné stravovací návyky, jak vylepšit kvalitu spánku, jak získat duševní rovnováhu nebo zmírnit hormonální výkyvy během menopauzy. Stačí si vybrat optimální pobyt pro Vás a přijet si jej užít do lázeňského hotelu NIVAMARE v Luhačovicích. 

PEČUJTE O SVOJI DUŠEVNÍ A FYZICKOU ROVNOVÁHU

Přihlaste do léčebného programu na míru, čerpejte sílu přírodních minerálních pramenů a celkově si tak nechte sestavit léčbu a odpočinek v oblíbených lázních Luhačovice na míru. V průběhu absolvování léčebného pobytu se Vám bude věnovat tým profesionálních zdravotních koučů.

 

váš tým zdravotních koučů

V lázeňských hotelech a resortech ROYAL SPA pečujeme o své lázeňské hosty již více než 26 let. Všechny lázeňské pobyty s procedurami  probíhají pod taktovkou velmi zkušeného týmu zdravotních koučů, kteří svoji práci vykonávají s radostí a snahou vám co nejlépe pomoci pečovat o zdraví a nalézt zdravý životní styl. 

 

MUDr. Ladislav Michálek stojí v čele týmu a je naším odborným lékařem, který sbírá cenné zkušenosti v oboru lázeňství a léčebné rehabilitace již od roku 1980. Pan doktor Michálek má za sebou bohatou praxi, atestace na Všeobecné lékařství, FBLR/RFM i interní lékařství, a také mnoho certifikovaných kurzů.

specializace mudr. MICHÁLKA:

  • Certifikovaný kurz akupunktury
  • Certifikovaný kurz algeziológie I, II
  • Kurz manuální medicíny
  • Certifikovaný kurz MDT dle Mckenzie
  • Certifikovaný kurz Léčba bolesti I. - Aplikace biodermální nitě


Olga Zbořilová Dis. je registrovanou nutriční terapeutkou s 21 lety praxe v oboru lázeňství a léčebné rehabilitace (již od roku 2002). 10 let se také angažovala v edukačním programu pro recentní diabetiky.

Bc. Petra Marková je aktuálně nejmladším členem našeho týmu a bude Vám oporou v oblasti fyzioterapie. Své fyzioterapeutické vzdělání absolvovala v roce 2020.

Obrázek 1
MUDr. Ladislav Michálek

Vedoucí lékař týmu HB

Obrázek 2
Olga Zbořilová Dis.

Nutriční terapeutka


 

JAKÉ POBYTY DÁLE PŘIPRAVUJEME?

  • beauty balanc - zkrášlovací péče plná nejen aktivní relaxace a odpočinku

KONTAKTUJTE NÁS

Chcete si vyzkoušet pobyt z naší nabídky HEALTH BALANCE na vlastní kůži?

Neváhejte si pobyt objednat přes online rezervaci, nebo nám napište na uvedené kontaktní údaje hotelu NIVAMARE.

E-mail: sales@nivamare.cz

Tel.:  577 131 326