Relaxační pobyty

Lázeňský hotel NIVAMARE nabízí nejen víkendové, ale také vícedenní relaxační pobytové balíčky s wellness procedurami. Kromě relaxace ve wellness centru se můžete vydat i na výlety do Luhačovic. Neváhejte a přijeďte poznat krásy zdejšího kraje.

Relaxační wellness pobyt

NIVAMARE Luhačovice

MIMO VÍKENDY A SVÁTKY ubytování na 2-5 nocí s polopenzí, 1-2 procedury, vstup do wellness se saunami, vyhřívaného venkovního a vnitřního bazénu

Zažijte náš nevšední wellness ve všedních dnech. Vychutnejte si překrásné výhledy na okolní lesy a přírodu. Nechte se od nás hýčkat a relaxujte při našich procedurách a dobrém jídle.

-15%
4 160 Kč
od 3 536 Kč / 2 noci / os.

Víkendové wellness pohlazení

NIVAMARE Luhačovice

Pobyt na 2 nebo 3 noci s polopenzí, uvítací drink, 2 procedury, vnitřní a venkovní vyhřívaný bazén, wellness se saunovým světem, dárek na rozloučenou

Užijte si víkend naplno! Doplňte energii a relaxujte. Pohlaďte tělo i duši ve wellness s úžasnými výhledy do přírody a detoxikujte organismus v našich krásných saunách. Těšíme se na Vás!

od 6 060 Kč / 3 noci / os.

Hormonální balanc pro ženy

NIVAMARE Luhačovice

Pečující pobyt na 5 a více nocí s polopenzí a procedurami určený především ženám 40+. Dopřejte si čas samy pro sebe!

Pobyt z naší nabídky HEALTH BALANCE zaměřený na ženy 40+, které chtějí specifické období menopauzy nejen přežít, ale také si jej užít, zvládnout jej s elegancí a najít v něm svůj každodenní balanc.

od 9 850 Kč / 5 nocí / os.

Aktivní lázeňská dovolená

NIVAMARE Luhačovice

Pobyt na 7 nocí, polopenze, kredit na procedury 3 150 Kč / pobyt, vstup do bazénu a wellness se saunovým světem, venkovní vyhřívaný bazén (sezonně).

Dopřejte si více, než jen odpočinek. Přijeďte k nám a prožijte pobyt podle své chuti obklopeni krásnou přírodou. Budeme si Vás hýčkat wellness procedurami v programu šitém na míru právě Vám.

-20%
15 540 Kč
od 12 432 Kč / 7 nocí / os.