Hotelové pobyty

Hledáte ubytování v Luhačovicích? Lázeňský hotel NIVAMARE je tím ideálním místem pro Váš relaxační pobyt či dovolenou.

Základní nabídka hotelových pobytů na 1 a více nocí se snídaní nebo s polopenzí a neomezeným vstupem do dvoupodlažního wellness centra se saunovým světem, vnitřním bazénem a venkovním vyhřívaným bazénem. Relaxační procedury a ostatní hotelové služby si můžete dokoupit na místě.

Hotelové pobyty jsou také vhodné pro managery, obchodní cestující či skupiny.

REZERVACE:

Vybraný pobyt a termín můžete odeslat formou nezávazné poptávky nebo rezervovat pomocí online rezervace, kterou naleznete v detailu pobytu. Nezávazná poptávka bude zpracována a odeslána na Váš email do 48 hod.

 

Hotelový pobyt Přespěte a posnídejte

NIVAMARE Luhačovice

Ubytování na 1 a více nocí se snídaní, vstup do dvoupodlažního wellness se saunovým světem, vstup do vyhřívaného venkovního bazénu a vnitřního bazénu.

Hotelový pobyt se snídaní je určen nejen pro ty, kteří hledají krátké ubytování, ale také pro všechny, kteří se chtějí pozastavit a vyzkoušet si náš luxusní wellness.

-30%
1 695 Kč
od 1 186 Kč / 1 noc / os.

Hotelový pobyt Přespěte a povečeřte

NIVAMARE Luhačovice

Ubytování na 1 a více nocí s polopenzí, vstup do dvoupodlažního wellness se saunovým světem, vstup do vyhřívaného venkovního bazénu.

Navštivte náš Lázeňský hotel Nivamare, povečeřte a přespěte. Nabízíme ubytování v krásném prostředí uprostřed nádherné přírody. Užijte si výlety do okolí a na nedalekou přehradu.

-30%
1 905 Kč
od 1 333 Kč / 1 noc / os.