Hotel

Lázeňský hotel NIVAMARE je součástí komplexu Lázeňských hotelů MIRAMARE Luhačovice.

Hotel NIVAMARE Luhačovice se nachází cca 1,5 km od centra Luhačovic, na nerušeném klidném místě, obklopeném přírodou s krásnými výhledy na okolní louky a lesy. Lázeňský hotel NIVAMARE Vás okouzlí nádhernými výhledy na Luhačovickou přehradu.

Hotel nabízí komplexní služby pod jednou střechou a komfortní ubytování kategorie Standard, Superior, Exclusive, Exclusive+.

Dvoupodlažní wellness se saunovým světem zajistí dokonalou relaxaci a pohodu, kterou je možné zažít v rozsáhlém komplexu saun, vířivek, teras s nádherným výhledem do okolní krajiny a dalšími doplňkovými službami. V Lázeňském hotelu NIVAMARE nechybí jeden vnitřní bazén a venkovní vyhřívaný bazén.

Hotel NIVAMARE je určen pro hosty, kteří hledají odpočinek a relaxaci v naprosto nerušeném klidu a přírodě - páry, seniory, mladší generaci i rodiny s dětmi.

V hotelu NIVAMARE nabízíme také pořádání akcí a večírků pro firmy, spolky, kluby a zájmové skupiny. V hotelu je k dispozici konferenční sál až pro 60 osob včetně příslušného technického vybavení (flipchart, plátno, dataprojektor). Nabídku Vám sestavíme individuálně dle Vašeho přání, viz.naše kontakty níže.

V HOTELU JE K DISPOZICI:

  • recepce se vstupní halou
  • restaurace
  • dvoupodlažní wellness centrum
  • vyhřívaný venkovní bazén
  • vnitřní bazén
  • venkovní dětské hřiště
  • konferenční prostory až pro 60 osob

Kategorie ubytování:

Lázeňský hotel NIVAMARE - ubytování v pokojích kategorie Standard, Superior, Exclusive, Exclusive+.

Kapacita hotelu:

Celková kapacita hotelu 112 lůžek - 4 jednolůžkové pokoje, 46 dvoulůžkových pokojů (jeden bezbariérový), 2 třílůžkové pokoje, 4 apartmá.

Vybavení pokojů:

Standard: sprcha + WC, TV + SAT, telefon, WiFi.

Superior: sprcha + WC, fén, TV + SAT, telefon, rychlovarná konvice, lednička, WiFi.

Exclusive (apartmá s balkónem nebo terasou): sprcha / vana + WC s bidetovou sprchou, fén, TV + SAT, klimatizace, telefon, lednička, kávovar na kapsle, WiFi.

Exclusive+ (apartmá s krbem, kuchyňským koutem a terasou): sprcha + WC s bidetovou sprchou, fén, TV + SAT, klimatizace, telefon, lednička, kávovar na kapsle, WiFi.

DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE:

Poplatek z pobytu: 40 Kč / os. / noc - není zahrnut v ceně pobytů.

Parkování: v areálu hotelu NIVAMARE za poplatek (uzavřené parkoviště) 60 Kč / noc. Venkovní parkoviště u hotelu ZDARMA. Z parkovného jsou osvobozeni držitelé průkazu ZTP/P (osoby s těžkým zdravotním postižením) a jejich průvodci. Parkování v areálu je nutno rezervovat předem.

Check-in: od 14:00 | Check-out: do 10:00 hod.

Stravování: snídaně formou rautu, večeře výběrem z menu/rautu.

Ubytování psa (pouze ve vyhrazených pokojích Standard): malá plemena do 25 cm  200 Kč / noc, střední plemena do 40 cm 350 Kč / noc, větší plemena není možné ubytovat!

Vstup do restaurace se psem je z hygienických důvodů zakázán, stejně tak jako do bazénů. Majitele prosíme, aby své mazlíčky drželi dále od vody. 

Volné pobíhání psů po hotelu je zakázáno, pohyb psa po hotelu možný pouze na vodítku. Berte prosím ohled také na ostatní hosty hotelu.

Internet:  WiFi.

KONTAKTY:

Antonína Václavíka 336, 763 26 Pozlovice

+420 577 131 326

info@nivamare.cz

sales@nivamare.cz

 

 

NABÍDKA POBYTŮ