Nabídka kuchyně v hotelu NIVAMARE

Restaurace a denní bar

V lázeňském hotelu NIVAMARE kombinujeme českou kuchyni doplněnou o světově známe pokrmy.

Na skleničku nebo osvěžující drink či kávu si můžete zajít do denního baru s venkovní terasou.


Restaurace

 

Restaurace v hotelu NIVAMARE LuhačovicePříjemné prostředí a atmosféra hotelové restaurace Vás přívítá na začátku i konci dne bohatou a vyváženou stravou.

Snídaně a večeře jsou podávany formou bufetu. V rámci pobytového balíčku možnost dokoupit oběd z a lá carte s aktuální nabídkou pokrmů - obědové menu.

Otevírací doba:

snídaně: 7:30 - 10:00 hod.
obědy: 12:00 - 15:00 hod.
večeře: 17:30 - 19:30 hod.


Denní bar

 

Denní bar v hotelu NIVAMARE LuhačoviceV denním baru Vám připraví vynikající kávu, různé druhy osvěžujících nápojů a koktejlů. V nabídce nechybí místní čepované pivo Komonec nebo Sehrad, pestrá nabídka vín a speciální sluncem zalité prosecco Spa&SECCO.

Zavítat sem mohou hoteloví hosté z restaurace i wellness centra.

Otevírací doba:

10:00 - 20:00 hod.
v letních měsících dle domluvy a počtu hostů


Prohlédněte si fotky

 

 

← zpět do hotelu


Doporučené pobyty

BONUS PRO UBYTOVANÉ HOSTY

VSTUP ZDARMA do dvoupodlažního wellness centra (sauny a vodní procedury) a vnitřního bazénu.

 

Hotelový pobyt Přespěte a posnídejte

NIVAMARE Luhačovice

Ubytování na 1 a více nocí se snídaní, vstup do dvoupodlažního wellness se saunovým světem, vstup do vyhřívaného venkovního bazénu a vnitřního bazénu.

Hotelový pobyt se snídaní je určen nejen pro ty, kteří hledají krátké ubytování, ale také pro všechny, kteří se chtějí pozastavit a vyzkoušet si náš luxusní wellness.

od 1 425 Kč / 1 noc / os.

Hotelový pobyt Přespěte a povečeřte

NIVAMARE Luhačovice

Ubytování na 1 a více nocí s polopenzí, vstup do dvoupodlažního wellness se saunovým světem, vstup do vyhřívaného venkovního bazénu.

Navštivte náš Lázeňský hotel Nivamare, povečeřte a přespěte. Nabízíme ubytování v krásném prostředí uprostřed nádherné přírody. Užijte si výlety do okolí a na nedalekou přehradu.

od 1 680 Kč / 1 noc / os.

Podzimní speciál na Nivamare

NIVAMARE Luhačovice

LAST MINUTE PODZIMNÍ NABÍDKA !! - Zvýhodněný podzimní pobyt na min.2 až 5 nocí s polopenzí, procedurou, wellness, saunami a podzimním elixírem.

Dopřejte si podzimní relax v hotelu Nivamare. Nabízíme příjemné prostředí, dvoupodlažní wellness se saunami a krásnými výhledy na barevnou podzimní přírodu. K dispozici je také vnitřní bazén s cvičebními pomůckami.

-20%
3 620 Kč
od 2 896 Kč / 2 noci / os.