O nás

Hotel NIVAMARE Luhačovice se nachází cca 1,5 km od centra Luhačovic, na nerušeném klidném místě, obklopeném přírodou s krásnými výhledy na okolní louky a lesy. Lázeňský hotel NIVAMARE Vás okouzlí nádhernými výhledy na Luhačovickou přehradu.

Hotel nabízí komplexní služby pod jednou střechou a komfortní ubytování kategorie Standard, Superior, Exclusive, Exclusive+. Celková kapacita hotelu 112 lůžek.

Dvoupodlažní wellness zajistí dokonalou relaxaci a pohodu, kterou je možné zažít v rozsáhlém komplexu saun, vířivek a teras. V hotelu nechybí jeden vnitřní bazén a venkovní vyhřívaný bazén.

Lázeňský hotel NIVAMARE je součástí komplexu Lázeňských hotelů MIRAMARE Luhačovice, který patří do rodinného řetězce lázeňských hotelů a resortů ROYAL SPA.

Certifikáty kvality

EUROPEAN SPAS ASSOCIATION - DVĚ OCENĚNÍ

Certifikát za inovativní lázeňský produkt

Na Evropském lázeňském a balneologickém kongresu 2023 získaly hotely hned dvě ocenění. V kategorii inovativní lázeňský produkt soutěžní komise ocenila spánkový pobyt, který probíhá v lázeňském hotelu

NIVAMARE v Luhačovicích. Druhou cenu odborné poroty společnost obdržela za léčebný program postcovidového syndromu v lázeňských hotelech Miramare v Luhačovicích za dosažení velmi významných klinických úspěchů. 

Ocenění stvrzují, že hotely poskytují svým klientům efektivní a inovativní lázeňskou péči evropského měřítka. 

CERTIFIKACE ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČR

Lázeňský hotel VILA ANTOANETA a VILA VALAŠKA Luhačovice jsou oficiálně certifikovány v kategorii hotel **** .

Hotel ****Certifikace Asociace hotelů a restaurací ČR dle hodnotících kritérií Hotelstars Union jsou jednotné i pro hotely a další ubytovací zařízení v Rakousku, Německu, Maďarsku, Nizozemí, Švédsku a Švýcarsku.

 

ISO 9001-2000

Lázeňské hotely MIRAMARE Luhačovice získaly certifikát jakosti ISO 9001.

Zařadily se tak mezi lázeňská zařízení v České republice, která získala tento certifikát kvality služeb.

ISO 9001

Kontrolní audit dodržování pravidel se opakuje každý rok.

 

Spolupracujeme

Kudy z nudy

Logo Kudy z nudy

Spolupracujeme s turistickým portálem Kudy z nudy, kde se můžete dozvědět o připravovaných akcích v celé ČR.

Czech Tourism

Logo CzechTourism

Úzce spolupracujeme s agenturou Czech Tourism, která propaguje Českou republiku  doma i ve světe jako atraktivní turistickou destinaci.

Korunka POMáháObčanské sdružení KORUNKA POMÁHÁ

Úzce spolupracujeme s občanským sdružením KORUNKA POMÁHÁ, která pomáhá nemocným dětem především v Olomouckém a Moravskoslezském kraji a blízkém okolí.