Výlety

Lázeňskou péči plnou příjemných procedur se občas hodí doplnit také dobrým jídlem nebo výlety do přírody a okolí. Lázně Luhačovice Vás okouzlí v každém ročním období. Nacházejí se v malebném údolí Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Najdete zde pestré možnosti kulturního i sportovního vyžití. Luhačovice jsou obklopeny nádhernou nedotčenou přírodou, kterou můžete objevovat při výletech pěšky, na kolech i na bruslích.

VÝLETY DO OKOLÍ LUHAČOVIC

Tipy na výlety v LuhačovicíchLuhačovice nádherné lázeňské městečko v horách, kam se jezdí odpočívat, poznávat i ochutnávat. Ať už jste tu na prodlouženém víkendu, na lázeňském pobytu nebo jenom tak na výletě, máme pro vás pár tipů na to, co si v Luhačovicích rozhodně nesmíte nechat ujít.


pěšky nebo na kole

Tipy na výlety v LuhačovicíchLuhačovice jsou vhodným místem také pro procházkyturistiku a cykloturistiku. Čeká Vás krásná příroda, čistý vzduch a jedinečné zážitky v tomto krásném lázeňksém měste a jejím okolí.


tipy na výlety

Luhačovice - přírodní léčivé pramenyLuhačovice jsou jedinečným spojením léčivých pramenů, krásné přírody a zajímavé architektury. Neustále se tu něco děje i v oblasti kultury. Navštivte Luhačovice a užijte si dovolenou v Lázeňském hotelu NIVAMARE Luhačovice.