Prostory k pronájmu

Potřebujete stmelit tým, oslavit své 50. narozeniny, nebo třeba uspořádat jóga pobyt s mindfulness workshopem? Lázeňský hotel NIVAMARE v Luhačovicích/Pozlovicích je pro vás tím správným místem. K pronájmu prostorů můžeme na Vaše přání také zorganizovat prohlídky města Luhačovice, výlety do okolí, exkurze apod.

pro FIRMY

Pro vaši firemní akci typu prezentace, teambuilding, kongres atpod. nabízíme pronájem konferenčních prostorů až pro 80 osob. Zajistíme uspořádání místnosti dle vašich požadavků.

Vybírat můžete z následujích variant:

  • Divadelni uspořádání – 80 osob
  • Uspořádání U-TABULE – 50 osob
  • Školní uspořádání – 45 osob
Fotka 1
Fotka 2
Fotka 3

 

Také se postaráme o veškeré doplňkové služby a vybavení (flipchart, dataprojektor, plátno, mikrofon), kancelářské služby, dopravu (hromadný transfer) a další. Samozřejmostí jsou cateringové služby, jako příprava rautů nebo občerstvení formou coffee breaků. V konferenční místnosti budete mít k dispozici také bar.

KONFERENČNÍ PROSTORY/Ceník 2023

KONFERENČNÍ PROSTORY
CENA ZA PŮL DNE
CENA ZA DEN
Konferenční místnost cca 140 m² 3 000 Kč 5 000 Kč
KONFERENČNÍ VYBAVENÍ  CENA ZA PŮJČENÍ
FLIP CHART
 100 Kč
DATAPROJEKTOR  1 000 Kč
PROJEKČNÍ PLÁTNO  ZDARMA

BONUS:

Pronájem konferenčních prostorů se slevou při využití ubytovacích kapacit hotelu. Ubytovaní hosté mají volný vstup do dvoupatrového wellness se saunovým světem a vnitřního, i venkovního vyhřívaného bazénu (sezónně).

NA SPOrTOVNÍ A JINÉ AKCE

Místa máme dost a to i na pohyb různého druhu. Uspořádejte si u nás svoji jóga lekci s workshopem, kraniosakrální terapii, latinskoamerickou taneční lekci nebo třeba zumbu. 

Fotka 1
Fotka 2
Fotka 3

Na SVATBY A OSLAVy NAROZENIN

Vyjímečné příležitosti si žádají vyjimečné prostory. Oslavte u nás narozeniny nebo naplánujte svůj dokonalý svatební den. Rádi vám pomůžeme přichystat prostory i pro momenty, které se v životě nemusí opakovat.

Fotka 1
Fotka 2
Fotka 3

POPTÁVKOVÝ FORMULÁŘ

Přihlášením k odběru novinek a obchodních nabídek souhlasím s tím, že pro tento účel bude společnost Léčebné lázně Luhačovice – Sanatorium Miramare, s. r. o., Bezručova 338, 763 26 Luhačovice, IČ: 60727942 po dobu 10 let zpracovávat údaje o mém jménu, příjmení a e-mailové adrese. Svůj souhlas mohu kdykoliv odvolat e-mailovou zprávou zaslanou na marketing@miramare-luhacovice.cz.
Informace o zpracování osobních údajů

  

KONTAKTY:

Antonína Václavíka 336, Pozlovice, 763 26

+420 577 131 326

info@nivamare.cz

sales@nivamare.cz